Welkom op de website van 
Steennis Service & Installatietechniek

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de installatie en onderhoud van cv-ketels en centrale verwarming. Ook op het gebied van sanitair, gas, water, zink, duurzame installaties en woninginspecties zijn wij een vertrouwd gezicht in de regio Geldermalsen. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en aannemers. 

Door de grote hoeveelheid nieuwe onderhoud aanvragen zijn wij helaas genoodzaakt een (tijdelijke) *klantenstop in te voeren tot een nader te bepalen datum.

Bestaande klanten kunnen uiteraard gewoon bellen om een afspraak in te plannen, houd hierbij rekening met een langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

*Let op! de klantenstop geldt dus alleen voor nieuwe onderhoud aanvragen, voor overige werkzaamheden staan wij u graag te woord.

Gasketelwet
De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan alle cv-monteurs en installatiebedrijven in Nederland die ketels plaatsen of onderhouden. Monteurs moeten een theorie en praktijkexamen afleggen, en bedrijven moeten zich certificeren. 

Na 1 april 2023 zijn particulieren die hun ketelonderhoud door een niet-gecertificeerde installateur laten uitvoeren strafbaar volgens de wet. Installatiebedrijven die zonder de juisten papieren cv-ketels installeren of onderhouden kunnen ook worden beboet. 

Wij zijn gecertificeerd voor de BRL K25000 bij Kiwa. Bekijk ons certificaat hier.

Op de volgende website kunt u checken of uw installateur het co-vrij certificaat in bezit heeft.

Als u graag meer informatie wilt of gebruik wilt maken van één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag tijd vrij om u zorgvuldig te informeren.