Certificeringen

Steennis Service & Installatietechniek heeft diverse certificeringen en erkenningen. Hieronder staan deze certificeringen. Klik op de link om het PDF-bestand met meer informatie te openen.

 

Erkend Installq installateur: Als onafhankelijke stichting beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs.

 

Erkend leerbedrijf Kenteq: Kenteq is het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Ze ontwikkelt en vertaald kennis en draagt die over aan haar klanten in de techniek. De insteek die Kenteq kiest is die van de loopbaan van vakmensen in metaal, elektro- en installatietechniek.

 

VCA certificering: VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

 

Techniek Nederland (brancheorganisatie) : Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel en vertegenwoordigd 90% van de omzet van de installatiebranche. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij Techniek Nederland en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

 

Zo heeft Techniek Nederland diverse leveringsvoorwaarden opgesteld die de aangesloten bedrijven gebruiken bij het afsluiten van overeenkomsten. Dankzij deze voorwaarden zijn klanten onder meer verzekerd van garantie op het geleverde werk en de installaties. Maar zijn klanten ook verzekerd van garantie op afgenomen producten en de eventuele reparatie hiervan.

 

Download hier de leveringsvoorwaarden AVIC_Installatiewerk_voor_Consumenten.pdf