Loodgieterswerk

U kunt bij ons terecht voor reparatie, renovatie of aanleg van:

  • Gasleidingen
  • Waterleidingen
  • Hemelwaterafvoer
  • Rioleringen

Deze werkzaamheden variëren van een kleine gas- of waterlekkage tot het aanleggen van alle bovengenoemde installaties voor een compleet woonhuis of een bedrijfspand. 

Sanitair

Alle werkzaamheden die te maken hebben met sanitair kunt u laten uitvoeren door Steennis Service & Installatietechniek.

Vanzelfsprekend kunnen de werkzaamheden zeer uiteen lopen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het repareren van uw keukenkraan tot het aanleggen van een compleet ingerichte badkamer. 
Ook voor bedrijven verzorgen wij complete sanitaire installaties. 

Showroom

Wanneer u interesse heeft om een showroom voor sanitair te bezoeken, neem dan contact met ons op via 0345-573090 of stuur ons een e-mail.
Wij maken dan een afspraak bij een van onze de leveranciers.

Sanitaire aanpassingen

Ook op het gebied van hulpmiddelen voor veilig gebruik van bad, douche en toilet kunt u bij ons terecht. Heeft u een aanpassing op uw sanitair nodig? Wij bieden een passende oplossing. 

Zink werkzaamheden

Zinkwerk behoort tot één van onze specialiteiten. Wij verzorgen het herstellen, reinigen, plaatsen of vernieuwen van zinken goten en alle voorkomende zink werkzaamheden in en om het huis.
Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in diverse werkzaamheden en het onderhouden van: daken, goten, balkons, afvoeren, gevels, schoorstenen en meer.