Verwarming

Steennis Service & Installatietechniek is gespecialiseerd in de aanleg van centrale verwarminginstallaties en het vervangen van de bestaande cv-ketel, combiketel, geiser en/of boiler.

De technologie voor deze systemen is vergevorderd, evenals de thermostaten, die tegenwoordig al ‘slim’ genoemd worden om duurzamer met energie om te gaan.

Wij zijn werkzaam in zowel de particuliere als zakelijke sector. Ons werkgebied is Geldermalsen, Tiel, Culemborg, Zaltbommel en omstreken, maar we nemen ook projecten aan buiten deze regio.

Wij werken samen met een viertal fabrikanten: Daalderop, Remeha, Vaillant en Nefit.

Van alle genoemde fabrikanten hebben wij alle onderdelen in ons uitgebreide magazijn op voorraad. Mocht u onverhoopt toch een storing hebben aan uw toestel, dan hoeft u niet in de kou te zitten.

U kunt dan contact opnemen met onze storingsdienst.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een vorm van verwarming die in de vloer is ingebouwd. Tegenwoordig zijn er verschillende systemen, die elektrisch of met warm water kunnen werken.

Door de gelijkmatige verwarming van de ruimte maakt vloerverwarming aantrekkelijk.

Dit type warmte werkt in veel gevallen efficiënter dan een normale verwarming met cv-installatie. Het levert meer energierendement op en met de huidige technieken is vloerverwarming duurzamer en dus beter voor het milieu.